/
Boef tekent bij Sony Music

Boef tekent bij Sony Music

Boef heeft getekend bij Sony Music Entertainment Benelux, dat maakte de rapper bekend via zijn Instagram. Ook beweert hij nu de rijkste rapper van Nederland te zijn, hoeveel hij heeft ontvangen van Sony is niet bekend.

 

Boef geeft aan dat het al even geduurd voordat hij zijn nieuwe album dropt omdat hij eerste de deal met Sony Music moest rondmaken. Op het filmpje die hij op Instagram heeft gezet zie je dat Boef erg blij met de deal is en op dit moment lijkt Boef dan ook heel gelukkig. Wanneer hij zijn album dropt is op dit moment nog onbekend maar aangezien het tijd om te knallen is volgens Boef denken wij dat er binnenkort wel wat naar buiten komt.

In een interview met RTL Boulevard vertelt Boef dat zijn album wel voor 70 tot 80% af is, en hij is vooral blij om zijn fans weer blij te maken met muziek na al dat lange wachten.

De rapper is niet alleen gelukkig door zijn deal met Sony Music Entertainment, ook heeft hij al enige tijd een relatie met de bekende influencer Selma Omari. Het lijkt erg goed tussen de twee te gaan, zo plaatsten de twee samen een foto op Instagram en reageerde boef eronder met ‘I think its time ‘. Inmiddels zijn de 2 verloofd, check het artikel hier.

Een paar jaar geleden had hij nog een redelijk slechte reputatie, maar mede dankzij zijn sterke albums en met hulp van onder andere Ali B lijkt deze reputatie helemaal weggevaagd en doet Boef lekker zijn ding; optreden en muziek maken.

Voor meer hip-hop nieuws, klik hier!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *