/
Joeyak wordt verdacht van ontvoering vrouw en kinderen

Foto van JoeyAK bij 101Barz

JoeyAK vast op verdenking van ontvoering

De Amsterdamse rapper JoeyAK zit op dit moment vast omdat hij wordt verdacht van het ontvoeren van een vrouw en haar kinderen.

Deze ontvoering gebeurde op 31 december. Nadat JoeyAK de moeder beschuldig zou hebben van diefstal zou hij een moeder en haar kinderen van Amsterdam-Noord naar een huis in Almere hebben gebracht, de kinderen in kwestie zijn 3 en 7 jaar en hebben naar alle schijn hun eigen moeder mishandeld zien worden. Er zijn in deze zaak tien verdachten maar hiervan zijn er 4 alweer vrij en zitten er nog zes vast, waaronder dus JoeyAk. De moeder van de kinderen had via een bekende de politie weten te bereiken waarna ze op nieuwjaarsdag bevrijdt werden.

Belangrijk: JoeyAK is dus verdachte en (nog) niet schuldig bevonden

JoeyAK bracht begin 2018 pas zijn eerste track uit, hij is onder andere bekend van het nummer ‘Huts’ met de Blockparty die in 2018 uitkwam en ‘Snelle Jongens Dunne Jasjes’ die in augustus 2019 uitkwam en een samenwerking is van JoeyAK en Henkie T. In zijn videoclip die hij uitbracht op 15 November is een ontvoering te zien wat niet erg goed uitkomt dus.

Luister hieronder JoeyAK’s muziek.

Klik op deze Saxion link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *