/
Juice Wrld doodsoorzaak theorieën

Juice Wrld: Doodsoorzaak Theorieën

Er gaan op dit moment verschillende verhalen rond over de doodsoorzaak van Juice Wrld. Hier zijn de verhalen op een rij. Note: Dit zijn veelal niet bevestigde theorieën.

  • Juice Wrld heeft een grote hoeveelheid Percocet ingenomen toen hij zijn pillen wou verbergen voor de politie die op weg waren om hem te fouilleren. Percocet is een krachtige pijnstiller. De politie ging hem fouilleren omdat de piloot van het privé vliegtuig waar Juice Wrld mee vloog de politie had ingelicht op wapenbezit van Juice Wrld en zijn medereizigers. Toen het vliegtuig landde stonden er FBI en FAA agenten te wachten om hen te onderzoeken. De politie heeft ook meer dan 30 kilogram marijuana en een fles codeïne gevonden naast de 3 geweren die aangetroffen zijn. Hieronder een foto van TMZ.

meer dan 30 kilo cannabis gevonden in de koffers van Juice Wrld en zijn partners.

  • Het eerste verhaal dat naar buiten gebracht werd na de dood van Juice Wrld is dat hij een beroerte kreeg op het vliegveld, volgens omstanders kwam er bloed uit zijn mond en is hij daarna naar het ziekenhuis gebracht. Op dat moment was hij nog bij bewustzijn maar zou hij in ziekenhuis snel zijn overleden. Waarschijnlijk kreeg hij deze beroerte door de overdosis pijnstillers die hij had ingenomen.

Om de doodsoorzaak te bevestigen moeten er nog verschillende onderzoeken gedaan.

Juice Wrld werd vooral bekend door zijn nummer “Lucid Dreams” en heeft dit jaar nog op Lowlands gestaan. Juice Wrld die net 21 jaar geworden was wou op de dag dat hij overleed net zijn verjaardagsfeest houden.

1 thought on “Juice Wrld: Doodsoorzaak Theorieën

  1. ik vind het zo erg hij is mijn favoriete artiest ik wou hem zo graag in het echt ontmoeten maar dat kan nu niet meer
    ik leef zo erg met hem mee
    ik luister elke dag zijn muziek
    zijn muziek raakt mij altijd en dat vind ik gewoon mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *