/
Rarri en Trippie redd

Rarri dropt zijn album Universe 444

Rarri, in Nederland ook wel bekend als Armoo, heeft zijn eerste internationale album gedropt. Het album, waar hij een lange periode aangewerkt heeft, heeft ft’s met onder andere Trippie Redd, Soulja Boy en Lil Xan.

De rare weg die Rarri nam

Rarri kreeg in Nederland zijn eerste bekendheid door de ‘vines’ die hij plaatste op zijn Instagram. Hierna ging hij over op Youtube en werd dankzij zijn veelbesproken ‘pranks’ die hij plaatste met een aantal andere Youtubers erg groot. Toen hij viraal aan het gaan was op youtube besloot hij een nummer te maken: “Louis Vuitton”. De streams op Spotify gingen hard, ondertussen hebben 9 Nederlandse nummers van Rarri al meer dan een miljoen steams. Zijn Nederlandse nummers zijn nog te checken via ‘Armoo’ op Spotify. Na een tijdje nummers te droppen in Nederland besloot Rarri te verhuizen naar Amerika om daar een poging te wagen. Hier dropte hij in 2018 in samenwerking met de wereldberoemde 6ix9ine zijn allereerste internationale nummer: ‘Bozoo’. Bozoo heeft ondertussen meer dan 10 miljoen streams. Na de samenwerking met 6ix9ine is hij gaan samenwerken met Ayleks, Soulja Boy, Lil Xan, Trippie Redd en Hammon. De laatste vier uit dit rijtje staan ook op zijn nieuwe album ‘Universe 444’. Het album wordt goed ontvangen, zelfs in Nederland. Waar je eerst veelal dolfijn emoji’s en haat zag, zijn de comments nu vooral positief. Luister het album hieronder.

Universe 444 Deluxe album

Ook heeft Rarri aangekondigd een Deluxe versie van Universe 444 te gaan droppen, hierop staat o.a. een ft. met de onlangs overleden Juice Wrld.

Laat via de poll hieronder weten wat je van het album vind.

Hard of Wack?

Laden ... Laden ...

Naast zijn album heeft hij ook een Universe 444 collectie opgezet.

Wat is de echte naam van Rarri/Armoo?

De echte naam van Rarri is Robin Arayan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *