/
Eminem Nick Cannon beef

Waarom is er beef tussen Eminem en Nick Cannon?

Nick Cannon en Eminem hebben weer een beef. Maar waarom is deze beef er eigenlijk en wat is er allemaal gebeurt tussen de twee? Lees hier alles over de beef.

Waarmee begon de beef tussen Eminem en Nick Cannon?

Terug in de 2000’s hingen Eminem en Mariah Carey een bepaalde periode veel met elkaar, niet echt als een liefdesrelatie maar meer als zakenpartners. Uiteindelijk kwam er geen samenwerking maar heeft Eminem Mariah wel een paar genoemd in zijn nummers, op een niet zo positieve manier. Mariah reageerde daar ook weer door Eminem te vuren in haar nummer. Hierdoor kwam er een ruzie tussen hun twee. Op een gegeven moment werd Nick Cannon de man van Mariah en noemde Eminem zijn naam ook in een diss: “Nick Cannon better back the fuck up. I’m not playin’, I want her back, you punk.” en “Nick Cannon, you prick, I wish you luck with the f*ckin’ wh*re. Hierdoor begon dus ruzie.

Maar waarom is er dan nu weer beef tussen Eminem en Nick Cannon?

Er is eigenlijk nooit echt vrede geweest tussen de twee, maar de reden dat er nu weer een ruzie is begon met Nick Cannon die bij een podcast Eminem weer uitdaagde. Hierop reageerde Eminem met een verse op de track van Fat Joe – Lord Above met het volgende:

I know me and Mariah didn’t end on a high note
But that other dude’s whipped, that pussy got him neutered
Tried to tell him this chick’s a nutjob ‘fore he got his jewels clipped
Almost got my caboose kicked
Fool, quit, you not gon’ do shit
I let her chop my balls off too ‘fore I lost to you, Nick

De Disstracks

Hierop reageerde Nick Cannon met de disstrack ‘The Invitation’ met hulp van Suge Knight. Deze zet van ‘Nicholas Scott Cannon’ bleek geen slimme te zijn. De teller staat inmiddels op net geen 50k likes en 250k dislikes. Hierin gooit hij onder andere het volgende op: “I heard your chauffeur got a video of you suckin’ a c**k”. Hierop heeft hierop gereageerd en zegt dat hij nooit een chauffeur heeft gehad. Check de tweet hieronder.

Nick heeft gezegd dat hij niet gaat stoppen tot Eminem reageert en dus heeft hij ook zijn tweede disstrack 2 dagen later gedropt. In het nummer dat ‘Pray For Him’ heet rapt een partner van Nick dat Eminem dood moest in plaats van Juice Wrld; “God should’ve took Em and let us keep Juice WRLD.” Check de disstracks hieronder.

Wij zijn benieuwd wat er volgt en houden jullie natuurlijk op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *